КАРТА НА КАПАНА

Карта на Капана е интерактивна онлайн карта от 2014г., която показва какво има в Капана. Картата е изготвена от екипа на ONE ARCHITECTURE WEEK, на база проучванията на студентите от университетския изследователски проект- Възможният Капан. В нея са нанесени всички функции, които човек може да намери в квартала, както и празните или изоставени обекти.

Картата е разделена на няколко слоя- Занаяти, Заведения, Магазини, Услуги, Творчество и Култура, Празни. Друг слой показва събитията на ЕДНО в Капана. Нанесени са и сградите културно историческо наследство в квартала. Слоевете са разделени на подслоеве според икономическите им функции. Всеки слой може да се включва и изключва за по- яснa визуализация на обектите. В Творчество и Култура са нанесени десетте локации за едногодишно ползване от проекта на Фондация Пловдив 2019- Капана квартал на творческите индустрии.

Картата е достъпна за всички, а всеки обект съдържа кратка информация, която може да бъде видяна след избирането му. Това е първият вариант на картата и е възможно наличието на грешки.

Картата можете да видите на този ТУК.

Say Something