Отглеждаме храна в центъра.

Артистични идеи за градски градинки представят на 27-ми в Капана

Финалът на пролетния био конкурс „ЗАСАДИ КАПАНА!“ ще се проведе на живо в Пловдив тази събота от 11:00ч. на сцена Ядрото в Капана.

Отсятите от организаторите 15 впечатляващи и зелени идеи ще бъдат представени за обществено обсъждане пред пловдивчани.

Еколози, ландшафтни архитекти, ученици, бизнесмени и още много активно мислещи и можещи хора ще се срещнат на 27-ми май в Пловдив, за да обменят мисли и да обединят усилия в търсене на баланс между града и природата.

Сред кандидатствалите идеи има практични идеи с екзотични растения и артистични идеи с широко разпространени и познати растения.

По време на финалите ще се проведе гласуване и награждаване на най- атрактивните и полезни модели. Ще се проведе и търг за последваща реализация на представените идеи.

Организаторите от Асоциация БИОМРЕЖА, канят гражданите и гостите на Пловдив да станат част от едно, заредено с творческа и съзидателна енергия събитие, което ще разпали въображението и насочи вниманието ни към новите по-зелени идеи за развитие на градската среда.

„ЗАСАДИ КАПАНА!“ Е ЗЕЛЕН КОНКУРС на АСОЦИАЦИЯ БИОМРЕЖА по ПРОЕКТ „КАПАНА- КВАРТАЛ НА ТВОРЧЕСКИТЕ ИНДУСТРИИ“ НАПРАВЛЕНИЕ „КАПАНА: СЪБИТИЯ И НАМЕСИ В ГРАДСКА СРЕДА“ на Фондация „Пловдив 2019″/ Раздел: Градско градинарство.

Повече за засади Капана- може да видите ТУК както и в социалния профил на Капана.

#Капана- място за творчество и забавление! Бъди вдъхновен и създавай! #Kapana Creative Playground #Admire #Create #Watch #Perform #Talk #Connect #Listen #Play Kapana Creative District/Капана- квартал на творческите индустрии!

Say Something