Конкурс „ЗАСАДИ КАПАНА!“

ЗЕЛЕН КОНКУРС на БИО МРЕЖА 2017 по ПРОЕКТ „КАПАНА- КВАРТАЛ НА ТВОРЧЕСКИТЕ ИНДУСТРИИ“ НАПРАВЛЕНИЕ „КАПАНА: СЪБИТИЯ И НАМЕСИ В ГРАДСКА СРЕДА“ на Фондация „Пловдив 2019″/Раздел: Градско градинарство.

Асоциация БИО МРЕЖА обявява КОНКУРС „ЗАСАДИ КАПАНА!“

Този конкурс е вдъхновен от необходимостта да се създадат възможности за артистично озеленяване, чрез отглеждане на растителна храна в градски условия и утвърждаване на творческия квартал „Капана“ като пример за успешна промяна в облагородяването на градската среда в Пловдив.

Този конкурс има за цел да съдаде демонстрационни артистични и атрактивни мини градинки, които да се превърнат в база за надграждане при облагородяването на градските пространства, като фокусират вниманието на гражданите и ги мотивират сами да участват във формирането на заобикалящата ги среда.

Подаване на предложения и заявки за участие: от 20.04.2017г. до 08.05.2017г. Адреси за кореспонденция и изпращане на материалите: office@bionet.bg

Изтеглете от реграмента за участие или прочете условията в официалния сайт на организаторите и страницата в социалната мрежа www.facebook.com/zasadikapana/.

Регистрационна форма.

Say Something