Капана е мелодия на грижа и обич.

В Капана ви очаква музикална работилница за бъдещи майки.

МУЗИКА ЗА ДВАМА- цикъл от занимания за бъдещи майки, посветени на значението на музиката върху развитието на детето през различните етапи на бременността. Освен информация, заниманията включват много музика и възможност за практическо участие.

„Вълшебната блокфлейта“- практическо музикално занимание за бъдещи майки, в което блокфлейтата ще бъде в подкрепа на пренаталното възпитание. Уникална възможност да послушате блокфлейта на живо и сами да се опитате да свирите на инструмента. Включете се на 17-ти март.

В тази музикална работилничка бъдещите мами ще се запознаят с един от най- старите инструменти- Блокфлейтата, която би могла да им бъде голям помощник в пренаталното развитие на детето.

За блокфлейтата ще им разкаже Илка Пенчева, която е истинска вълшебница на този инструмент. Ще слушат заедно красива музика, ще правят дихателни упражнения (хората, които свирят на духови инструменти работят цял живот върху дишането, което е толкова важно за мамите) и всички участници ще имат възможност да се включат активно като посвирят малко на нашите блокфлейти.

Поради ограничения брой места в групата, записването е задължително на тел +359 887 243 670, email: divisimusic@abv.bg или чрез лично съобщение на страницата.

Очаквайте още от Къща за музикални вълшебства Дивизи и следващите занимания.
  • „Музиката на мама“- Как да общуваме чрез музика с детето в пренаталния период.
  • „Ритъм- от първия ни час“- Значението на ритъма за развитие на двигателна култура и фактор за речева култура.
  • „Пеем двама с мама“- музикална работилница за разучаване на детски песни, подходящи за всеки един период от развитието на детето.

Say Something