Стартира 5-то издание на Капана Фест.

На 2-ри,3-ти и 4-ти ЮНИ ще се проведе 5-то издание на Kapana Fest

Музика, спортни активности, ключовите за КАПАНА ФЕСТ базар с автентични произведения от различни автори и ателиета и базар за био храни, уъркшопове, кино и разбира се още много изкуство.

Капана отново ще звучи, твори, забавлява, пазарува, танцува и спортува. КАКВО ВИ ОЧАКВА ПО УЛИЦИТЕ НА КАПАНА ТОВА ЛЯТО?

МУЗИКА:

На нашите музикални сцени ще се качат както култови български изпълнители, така и международни банди, които гарантират неочаквани музикални преживявания. Ще има приятни изненади!

За музикалната селекция се погрижиха Onstage Sessions (onstage.io).

Очаквайте съвсем скоро и всички имена в концертната ни програма!

КАПАНА ТВОРИ:

В рамките на фестивала ще видите на живо работата на артисти, които пред вас ще запретнат ръкави и изрисуват различни локации из Капана. Ще откриете различни уършопи, от които едни ще ви забавляват, а други ще разкрият пред вас тайната на иработката на уникални продукти.

Очаквайте много и разнообразни артистични проекти, както и още изложби, представления и работилници.

КАПАНА ЛИТЕРАТУРА

На улица „Абаджийска“, в сърцето на Капана жителите и гостите на град Пловдив, ще могат да се насладят на специална програма с литературни представяния и четения, както и щанд, откъдето присъстващите на фестивала, ще могат да се запознаят и снабдят с книгите на редица български автори на алтернативна литература.

Освен това се предвижда и тридневна благотворителна разпродажба на книги по време на Капана Фест.

НА КИНО В КАПАНА

В лятното издание на Капана Фест, намират място и най- интересните заглавия от българското късометражно кино през последните години.

По време на фестивала ще може да се насладите на 21 заглавия от българското кино съвсем съвсем свободно.

ПРОМО- ЗОНА

Предоставяме площад „Широкото“ като арена, на която нашите главни спонсори имат пълната свобода да представят по възможно най-атрактивния начин своите брандове.

Очакваме изненади!

ХЕНДМЕЙД БАЗАР

За това издание на събитието заповядайте в началото на улица „Златарска“ (отстрани на Халите), в квартал Капана, Пловдив, където за вас сме подбрали много нови, интересни и разнообразни автори и техните продукти. Ще откриете прекрасни подаръци за вас и вашите близки и любими хора.

БАЗАР ХРАНИ

Заповядайте в началото на улица „Георги Бенковски“, в квартал Капана, Пловдив на нашия Базар Храни, където ще откриете чудесни, сладки, солени и всякакви вкусотии, които ще ви вдъхновят да угодите на себе си и вашите близки.

КАПАНА СПОРТУВА

Отново MOVE TEAМ и екипът на Kendama Bulgaria ще се погрижат за спортните активност по време на „Капана Фест“.

БЛАГОДАРНОСТИ:

За пореден път зад нашата инициатива твърдо застават „Каменица“ АД и Nova Trade EOOD, като генерални спонсори на събитието, които заедно с Община Пловдив и Фондация „Пловдив Together 2019“ правят възможно осъществяването на този грандиозен за града ни проект.

От името на културна фондация „Соул Сити“ благодарим за подкрепата и доверието в поредното реализиране на „Капана Фест“- Душата на Квартала!

Say Something